dinsdag 29 juli 2008

Laura's sketch 5

Gisteravond, vanmorgen en vanavond ben ik bezig geweest met laura's laatste sketch. Ik heb de stempel met inkt van ranger gestempeld en er daarna perfect pearls overheen gestrooid.....ik heb alleen even geen haarlak in huis en fixeren met water lukt bij mij niet dus de stempel is wat verveegd......ik was even vergeten dat ik dat nodig had, maar donderdag ga ik gelijk haarlak halen(morgen moet ik heel de dag werken dus dan lukt het niet) voordat de hele stempel weg is :-(.
Ik vond het weer een erg leuke sketch en had eigenlijk gelijk wel in mijn hoofd zitten wat ik wilde doen alleen ik heb deze week zo weinig tijd dat het in delen moest doen :-).
Ik kon ook eindelijk mijn hotfix gebruiken die ik pas heb gekregen voor mijn verjaardag want de steentjes waren gister binnen gekomen :-)




xoxo tas

zondag 27 juli 2008

Goedkoop Shoppen


Ik weet dat het slecht is voor de winkels hier in nederland als ik rechtstreeks uit amerika koop, maar ik heb nu eenmaal een krap budget en soms scheelt het zoveel dat ik het niet kan laten. Ik koop dan vooral via ebay , omdat je door het veilen vaak een grote kans hebt om het nog goedkoper te kunnen krijgen. Je moet met ebay wel even goed opletten wat ze vragen voor verzendkosten en of het dan samen echt wel goedkoper is, soms scheelt het maar een euro of 2 of helemaal niks en dan kan je het natuurlijk beter gewoon hier halen.En je zit natuurlijk met de invoerrechten.....tot 22 euro hoef je niks te betalen dus ik probeer daar altijd onder te zitten.


Ik heb deze 2 weken best veel gekocht voor mijn doen en ben er dan nu ook even klaar mee want ik moet ook nog op vakantie :-). Maar ik heb wel veel bespaard z0'n $$$ euro en dat vind ik toch best wel veel!!!!!
Het eerste is al binnen stempels van Hero Arts en weer super lieve vogeltjes ,van vilt deze keer, en ribbon sliders van Maya Road.Verder moet ik nog een lading bloemen krijgen van Prima, een heleboel felt ribbon van Queen & Co(18 verscillende gekocht dus ik kan even vooruit :-) ) ,Hotfixsteentjes en Sweet Berry Diecuts
Natuurlijk ga ik ook nog steeds gewoon winkelen want niks is leuker dan uren rond te struinen in een leuke scrapbook winkel. En vooral papier koop ik liever in het echt dan via het internet, hoewel ik alltijd wel met meer dan alleen papier naar buiten kom ;-).Ik ga altijd naar Papers & Pictures in Doorn omdat dat vlakbij is, maar Dolls in Almere staats nog steeds op het verlanglijstje!!Maar binnenkort hoop ik met een vriendin daar een workshop te gaan volgen dus dan komt het met dat winkelen helemaal goed!!!
xoxo Tas

donderdag 24 juli 2008

Sending you a hug




Gisteravond heb ik weer een kaartje gemaakt aan de hand van kazan's sketch 5. Ik heb hem net gepost en ik hoop dat ze er een beetje blij van wordt :-), als tie morgen in de bus valt.
De letters van velt die ik gebruikt heb voor het woordje Hug, heb ik van mijn vriendin gekregen voor mijn verjaardag(met nog veel meer leuke spulletjes en een mooi boek-----Blauw water van Simone v/d Vlught,echt een aanrader) en ik vind ze echt super lief!!!! Dus toen ikdit kaartje ging maken wist ik dat ik in iedergeval deze letters wilde gebruiken :-).
En je ziet het mischien niet zo goed maar in de hartjes van de kleine bloemetjes heb ik glitters gebruikt....(jaja ik heb ze eindelijk gekocht, weer een dingetje om door te strepen, van het lijstje alleen wordt hij nooit korter maar groeit steeds langer :-)
xoxo tas


zaterdag 19 juli 2008

And some more cards :-)

Vanmiddag heb ik eerst lekker in bed een boek gelezen..Super Models-Laura(door Sara Manning) , een jeugdboek, maar ik vind het wel lekker om af en toe een boek te lezen gewoon voor de fun zonder dat je erbij hoeft na tedenken....net zoiets als chicklit alleen dan nog iets simpeler. Ik had hem dan ook in een paar uurtjes uit.
Laura wint "make me a model" en denkt dat ze het helmaal gemaakt heeft, het blijkt dan natuurlijk dat het nog niet zo makkelijk is om een supermodel te worden, problemen met het vriendje en haar vriendinnen.....maar uiteindelijk komt alles goed en zit ze op het eind van het verhaal bij de jury van de volgende show van "make me a model".
En omdat het daarna nog kriebelde heb ik nog wat kaartjes gemaakt :-)

Echt ik vind het heerlijk om te scrappen, maar dat opruimen naderhand :-(.....Ik was daarnet bijna 40 min bezig zo'n rotzooi had ik er van gemaakt. Dat weerhoudt me er soms gewoon van om wat te gaan doen omdat ik weet dat ik daarna ook weer alles op moet ruimen :-(. Ach er komt een dag dan heb ik mijn eigen plekkie en kan ik lekker alles laten liggen als ik dat wil :-)

xoxo tas

Lekker bezig geweest

Gistermiddag had ik zin om een kaartje te maken, maar voor ik het wist was het 6 uur en had ik er 5 gemaakt ipv 1 :-). Natuurlijk heb ik weer meegedaan aan de sketch op 2sketches4you en dit is hem geworden. Lekker simpel gebleven deze keer. Ik wilde ze eigenlijk nog met glitters bewerken alleen heb ik die nog niet in huis....maar ze staan nu op mijn lijstje :-)


En dit heb ik daarna nog gemaakt













Nou zei ik in het begin dat ik hier zou neer zetten wat me bezig houdt maar tot nu toe verschijnen hier bijna alleen maar werkstukjes.

Dus nu echt even mij.
De afgelopen dagen heb ik veel in bed doorgebracht, lekker veel films gekeken, omdat ik afgelopen woensdag weer naar het zkh moest voor mijn medicijn. Ik krijg remicade via een infuus voor mijn collitus en daarvan wordt ik altijd een beetje moe en grieperig. Op zich houd ik me niet meer dagelijks bezig met mijn ziekte het hoort nu eenmaal bij me, ik gebruik nog wel 3 x per dag verschillende medicijnen naast de remicade die ik nu eenmaal per 6 weken krijg,ipv 8 omdat het weer een beetje opgevlamd is in het onderste deel.
Nu ik er weer een beetje last van heb houdt het je wel meer bezig omdat je bijvoorbeeld niet een dagje gaat zeilen ,want als je moet dan wordt dat erg lastig midden op het water. En ik ben wat sneller moe , maar gelukkig werk ik maar halve dagen dus dan is dat ook makkelijk op te vangen. Ik slaap wat langer uit, ga ´s middags even liggen of ga lekker vroeg me bedje in.

Nou dat lijkt me voorlopig even genoeg over mij.....gister heb ik aardig wat kaartjes kunnen maken en ik zal ze vanmiddag wel plaatsen want nu wil eerst mijn vriendje even internetten.

xoxo tas

woensdag 16 juli 2008

Gewoon zomaar

En dit kaartje heb ik gister nog gemaakt voordat ik ging werken en was net op tijd klaar anders was ik te laat geweest :-). De kleuren vallen een beetje tegen maar wat wil je met dit weer.

Ik heb de laatste sketch van Ingrid gebruikt.

En het papier is van mijn middagje shoppen net als de kaartjes hieronder daar ook van zijn gemaakt. Ik moet nu eigenlijk is kaatjes gaan maken met restjes maar ik heb zoveel mooie nieuwe papiertjes ook nog van de laaste dgnb....dat ikdenk dat dat voorlopig nog niet gaat lukken ;-).


Maar ik moet er nu echt vandoor moet nog van alles bij mekaar zoeken en over 20 min moet ik bij de bushalte staan anders ben ik straks te laat in het zkh en dat lijkt me niet zo handig....jammer genoeg heb ik mijn medicijnen echt nog nodig.....

xoxo tas

Sketchs op 2 sketches 4 you gebruikt

Van het weekend nog deze twee kaartjes gemaakt, maar ik had toen nog geen tijd om ze erop te zetten . Ik heb de sketches gebruikt op hun blog die je most gebruiken als je lid wilde worden van hun dt team. Niet dat ik denk dat ik een kans maak want er zijn toch wel veel betere kaarten maaksters......maar stiekem heb ik het toch geprobeerd :-).




groetjes tas

vrijdag 11 juli 2008

Verjaardagskaartje

Gisteravond ben ik gelijk aan de slag gegaan met mijn nieuwe spulletjes en kazan's sketch op http://2sketches4you.blogspot.com/. En dit is hem geworden,in het echt zijn de kleuren veel mooier maar wat wil je met dit weer :-(,

ben er zelf eigenlijk best wel blij mee en vind het bijna zonde om hem te versturen :-). Maar er staan voor volgende week 3 dames op de verjaardagslijst dus een van hen krijgt deze.......de andere kaartje heb ik al af maar die laat ik later wel zien dan blijft het nog een betje een verassing mochten ze hier af en toe ook binnen vallen.

donderdag 10 juli 2008

Wezen shoppen!!!!

Afgelopen dinsag was ik jarig en heb ik , naast hele mooie/leuke kaartjes, kadobonnen gehad voor papers en pictures in doorn. Vandaag had ik werkoverleg in doorn en toen vond ik het wel een goed idee om daarna te gaan shoppen en dit is het resultaat................

Nu ik weer zoveel mooie spulletjes heb ga ik vanavond maar is lekker freubelen :-)

dinsdag 1 juli 2008

kaartje gemaakt

Hehe eindelijk weer een ietsiepietsie insipratie, ik heb de sketch gebruikt van Laura op 2sketches4you.

Maar dan ook echt een ietsiepietsie want meer dan dit kwam er niet uit mijn handen vanavond.


xxx tas