maandag 9 maart 2009

Mojo Back

En omdat de scrapmojo nog niet weg was ben ik ook lekker bezig geweest met een paar lootjes.
Ik ben laats naar een workshop geweest van Papers & Pictures waar boekjes hadden gemaakt waar echt oude foto's in hoorden en daarom heb ik mijn oma om foto's gevraagd. Daar zat dus een superschattige van haar bij toen ze nog piepjong was en vorig weekend was ik bij haar en toen kwam ze nog aanzetten met een foto van haar moeder. Ik heb ze ook in het boekje verwerkt......maar ze vroegen gewoon ook om een eigen lo.
Deze van mij en mijn beste vriendin is gemaakt nadat we eerst samen naar sex & the city in de bios waren geweest......echt een meiden avondje dus. Met ons maskertje op hebben we nog naar de tweede helft gekeken van het nederlands elftal......het aanmoedigen werdt op den duur wel lastig, want het was zo'n masker dat hard wordt....dat was natuurlijk de reden warom ze verloren hebben ;-)...haha..lol
En deze van mijn lieffie wilde ik ook nog met jullie delen.....ik was er al eerder aan begonnen, maar toen raakte ik mijn inspiratie kwijt dus bleff die onaf liggen. Gelukkig kreeg ik zaterdagnacht een ingeving en kon ik hem eindelijk af maken.
XOXO Tas




1 opmerking:

Ann zei

wat een leuke dingen heb je gemaakt en die oude foto's, schitterend. Je hebt je mojo weer echt terug