vrijdag 17 april 2009

Nog een paar kaartjes om te laten zien

Zoals ik al eerder vertelde heeft mijn favoriete ebay winkel nu ook een challenge blog. Ik had wel meegedaan met de eerste challenge maar toen ik met het kaartje klaar was was het geen mooi weer voor foto's en daarna was ik helemaal vergeten dat ik nog een foto moest maken(gebeurt me wel vaker :-~). De challenge was om te werken met groen en geel. De stempel heb ik laatst gekocht bij P&P Is tie niet lief!!! De hele set is zo ontzettend schattig , met ook een ontzettend lief eendje erop waar ik zeker binnenkort ook een kaartje ga maken.Met de kaart zelf ben ik niet helemaal tevreden er kwam maar niet uit wat ik wilde.

Kazan's sketch 24

Het lukt niet altijd om mee te doen, maar deze week wel weer en dit is het resultaat. Toen ik dit papier zag liggen moest ik het gelijk hebben. Het is ook echt helemaal mijn ding. Net zolalshet papier wat ik woensdag zag liggen, ik ging alleen voor een klein dingetje naar binnen , maar toen ik dit zag liggen kon ik het ook niet weerstaan :)

Verjaardagskaartjes

En verder heb ik nog twee verjaardagskaartjes om te laten zien. Met een oudere maar nog steeds leuke lijn voor verjaardagskaartje.

XOXO Tas

8 opmerkingen:

Laura Davis zei

Super cute card! Kazan is out of town so I am taking over:) Thanks for playing!
Laura

N2ScrapN4Fun zei

Very cute card!

clouds shadler zei

so cute, lovely cards!

Clouds :o)

Lianne zei

O, wat een gave kaart met die mieren. Helemaal geweldig.

Ingen zei

Hele leuke kaarten heb je weer gemaakt zeg :D En dat is een leuke tip van het challange blog van Simon Says. Die had ik nog niet ontdekt, terwijl ik er wel af en toe stempels koop.

Savitri zei

Oh wow, just pretty!!!

cheryln zei

lovely cards!

Papertrails by a paper lover zei

what cute and fun cards you made!